Date: 28 augustus 2018

Author: Femke IJlstra

Tags:

No Comments »

Siebe is geboren!

Sinds 23 oktober 2017 ben ik de trotse moeder van zoontje Siebe Anton Tomasoni. Hij is geboren in het Spaarne Gasthuis te Haarlem na een vlotte bevalling. Siebe blijkt een ontdekkingsreiziger; hij kruipt en tijgert, kijkt overal achter en raakt alles aan om misschien weer iets nieuws te kunnen ontdekken. Voor mij als moeder is het een nieuwe balans vinden, alles moet worden ingepland (ook saxofoon studeren) wat een nieuwe ervaring is voor mij. Het spelen gaat gewoon door, want dat hoort ook bij mij. Siebe is al aanwezig geweest tijdens een repetitie met het Koninklijk Concertgebouw Orkest en een solo-concert in Maastricht. Wat een trotse moeder ben ik, als ik weet dat Siebe in de zaal zit. Oh ja, Siebe houdt ook van muziek, vooral van piano-muziek en snelle passages met veel ritme. Mama’s saxofoon geluid is de normaalste zaak van de wereld.

Comments are closed.